Velkommen til GRINDSTED TENNIS KLUB

Tilmelding til klubmesterskaber og sæsonafslutning 2020 
 
Torsdag den 10., fredag den 11. og lørdag den 12. september afholdes der klubmesterskaber med efterfølgende sæsonafslutning lørdag aften kl. 18.00.
Til afslutningsfest om aftenen må du gerne selv medbringe kød, tallerken, bestik og vinglas. Klubben står for øl/rødvin, kartoffelsalat, flutes, chips, kaffe/te og kage i løbet af aftenen. 
 
Der spilles i følgende kategorier (så frem der er tilmeldinger nok i hver gruppe):
Herre single A
Herre single B
Dame single
Herre double
Dame double
Mix double
 
Torsdag og fredag spilles der fra kl. 17.00 (hvis du kan spille før kl 17.00, muligt fra kl 15.00, må du gerne give Kim E eller Søren P besked) og lørdag spilles finalerne fra kl 14.00.
Der spilles bedst af 3 sæt hvor et evt. 3. sæt afgøres i Match tiebreak (der spilles til 10 med 2 overskydende).
 
Tilmelding til klubmesterskaber og/eller afslutning (senest den 4. sept) kan ske på ophængt liste i klubhuset eller via sms 25 21 20 06 - Kim E. Her kan du tilmelde dig i de forskellige kategorier.
Pris kun kr. 25,00  Betales via Mobile Pay 23639. HUSK at skrive "Klubmesterskaber+ dit navn"
 
Mange tennishilsner,
Søren P og Kim E  

 
Banepleje Grindsted Tennis klub

Vi har desværre ingen banemand ansat i Grindsted Tennisklub, og det stiller nogle ekstra krav til medlemmerne før, under og efter spil. Vi har alle ansvaret for, at banerne er i god stand – en god bane giver en god oplevelse.

Før spil

Hvis banen er tør, så skal du sørge for at vande den, inden du går i gang med at spille. Vandingsanlægget er automatisk, og du tænder inde i klubhuset. Jo varmere det er, des mere tør vil banen være. Jo mere tør den er, des længere tid skal der vandes.

Under spil

Hvis banen bliver tør undervejs, vil det eksempelvis være en god idé at give den fem minutters vanding mellem sættene, man kan også bruges de vandslangers med forstøver der er ved banerne

Kommer der huller i banen, skal du altid sørge for at reparere dem. Den hurtige løsning er at stoppe hullet med det grus, der gerne skulle ligge ved siden af og stampe det hårdt og fast sammen, med dine sko. Er der større områder med mange ujævnheder, skal du tage en skraber, som du kører let frem og tilbage på gruset omkring hullet, indtil hullet er dækket.

Efter spil

Først skal du skrabe banen, så ujævnhederne udviskes. Dernæst skal du feje banen med de måtter der er indrettet til dette, som hænger på hegnet ved banerne. Du skal feje udefra og arbejde dig rundt ind mod midten af banen, husk at komme helt ud til kanten af banen. Slutteligt skal du tænde for vandingsanlægget på banen, hvis den er det mindste tør.

Øvrige retningslinjer

Du skal spille tennis i tennissko.

Løbesko eller andre gummisko med større mønster under bunden ødelægger banerne.

Så frem man vælger ikke at følger retningslinjerne for brug af tennissko, kan dette betyde bortvisning,

Kontakt den baneansvarlige Erik Stige, Kim Eienstrand hvis du er i tvivl om noget, eller hvis du vil melde om fejl på banerne

 
 
Husk at følge vores FACEBOOK side   
 
Nøgler
Nøgler kan erhverves ved henvendelse til Erik Stie Carstensen:
52 15 94 91 / erikstiec@gmail.com
Depositum er 200,-